Galavečer boxu ve Zlíně

  • Rubriky příspěvkuPozvánky

Všem příznivcům boxu a zvláště klubu SK KO Zlín přinášíme informace o připravovaném Galavečeru boxu.

Akce proběhne ve Star klubu Flip Zlín v sobotu dne 19.11.2016 se začátkem v 18:00 hodin.

Příchod obchodních partnerů na tuto akci bude ze zadní části objektu přes zimní zahrádku, kde o všechny bude patřičně postaráno.

Fanoušci se můžou těšit na průřez boxerských utkání napříč vahami i různými věkovými kategoriemi. Začátek večera se ponese v duchu finálových zápasů mládežnických kategorií, následovat bude kategorie žen, která se volně přesune do kategorie mužské a vyvrcholením všech klání by měla být utkání našich profiboxérů.

V ringu se nám představí finalisté mládežnického turnaje, úplná špička boxérů a boxerek v ČR a rovněž kvalitní boxeři ze zahraničí. V ringu jim budou sekundovat jak bývalý reprezentační trenér Československa pan František Gašparik, tak i současní mládežničtí reprezentační trenéři Česka – pánové Pavel Duda a Petr Novotný. Z našich profiboxérů uvidíte Pavla Mozgu, na kterého čeká soupeř z Polska, David Bauza bude čelit soupeři z Maďarska a v titulovém zápase o mezinárodního mistra Slovenska se utká Mirek Šerban se Slovenskou jedničkou v dané váhové kategorii. Celým večerem nás bude komentátorsky provázet bývalý úspěšný boxer DTJ Prostějov Martin Klíč. Za pořadatele tedy musíme říct, že se určitě bude na co těšit.

Důležitá informace – vzhledem k omezené kapacitě disco klubu FLIP, žádáme všechny příznivce, aby přišli včas a mohli tím podpořit naše bojovníky. Klub SK KO bohužel nemůže zaručit všem příznivcům boxu, že při pozdním příchodu na tuto akci, budou mít dostatečný komfort při sledování boxerských klání. Prodej lístků a naplnění kapacity objektu je plně v režii disco klubu FLIP.

Na všechny se těšíme a přejeme SUPER BOMBY.

SPONZOŘI AKCE